H. den Haan Winkelprojecten-Aannemersbedrijf B.V.

Een betrouwbare aannemer

H. den Haan Winkelprojecten-Aannemersbedrijf B.V. gevestigd in Arnhem heeft in de loop der tijd een stevige fundering in de bouwsector opgebouwd. Deze fundering heeft ervoor gezorgd dat wij als Aannemersbedrijf een reputatie als betrouwbare bouwer hebben bij het bedrijfsleven, de overheid en particulier.

Al in 1959 werden wij gevraagd voor de bouw van een van de eerste supermarkten in Arnhem. Deze opdrachtgever was een bekend grootwinkelbedrijf waarmee we tot op de dag van vandaag nog intensief samenwerken. We kunnen dus rustig stellen dat ons Aannemersbedrijf met deze onderneming al meer dan vijf decennia lang een vertrouwensrelatie heeft.

Onze Diensten

Ervaring, Expertise en Vakmanschap

Ons aannemersbedrijf richt zich voornamelijk op winkelprojecten, vastgoedservice, brandpreventie, ongediertepreventie en renovaties. We zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van projecten voor grote supermarktketens zoals COOP, Lidl, Aldi, Jan Linders, Vomar, Dirk, New Yorker en Plus. Of het nu gaat om een complete supermarktrenovatie of specifieke diensten zoals vastgoedservice, brandpreventie of ongediertepreventie, wij hebben de expertise en ervaring om aan uw eisen te voldoen.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. We streven naar perfectie en werken op basis van turn-key. Vanaf het begin tot aan de oplevering denken we met u mee, zelfs in de kleinste details. We regelen alles, van vergunningen en bouwtekeningen tot onderhoud en service. U kunt vertrouwen op onze vakmanschap en betrokkenheid bij uw project.

een betrouwbaar aannemersbedrijf in Arnhem

Kwaliteit en Service

Wij bieden garantie op het geleverde werk en de gebruikte materialen. Daarnaast verzorgen wij ook onderhouds- en reparatiediensten na de voltooiing van uw bouwproject. U kunt vertrouwen op onze duurzame oplossingen en blijvende ondersteuning.

Kies voor ons aannemersbedrijf in Arnhem en ervaar de professionaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap die wij te bieden hebben. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw bouwproject!

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We hebben een 24/7 storingsdienst voor noodsituaties. U kunt ons bereiken via onze website, per e-mail of telefonisch.