Specialist in Supermarktrenovaties

Betrouwbaar Aannemersbedrijf

Welkom bij H. den Haan Winkelprojecten-Aannemersbedrijf B.V., een betrouwbaar aannemersbedrijf gevestigd in Arnhem. Wij zijn gespecialiseerd in supermarktrenovaties en leveren kwaliteit en vakmanschap bij elk project. Onze focus ligt op het transformeren van supermarkten tot moderne en efficiënte winkelpanden. Ons aannemersbedrijf biedt flexibiliteit en aandacht voor detail om uw renovatieproject tot een succes te maken. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het gehele proces, van vergunningsaanvragen, bouwtekeningen en onderhoud na de oplevering.

Kwaliteit en Vakmanschap

WINKELPROJECTEN – AANNEMERSBEDRIJF

Naast onze renovatie-expertise bieden wij ook ondersteuning bij vergunningsaanvragen en kunnen wij de benodigde bouwtekeningen verzorgen. Wij begrijpen dat dit tijdrovende en complexe processen kunnen zijn, en nemen graag deze verantwoordelijkheid op ons om het werk en project soepel te laten verlopen.

Onze betrokkenheid bij het  project eindigt niet bij de oplevering. Na de voltooiing van het bouwproces staan wij nog steeds klaar voor onze klanten. Ons team biedt uitstekend onderhoud om ervoor te zorgen dat het pand en/of winkel in optimale staat blijft. Of het nu gaat om periodiek onderhoud, reparaties of andere vastgoedgerelateerde diensten, staan wij er klaar voor om te zorgen dat het winkelpand altijd operationeel en goed onderhouden is.

Neem vandaag nog contact op. Ervaar onze flexibiliteit, aandacht voor detail en hoogwaardige dienstverlening. Laat ons uw project van begin tot eind begeleiden en zorgeloos realiseren, samen maken we uw pandrenovatie tot een succes!

Jarenlange ervaring

WINKELPROJECTEN VOOR SUPERMARKT RENOVATIES

Wij zijn een betrouwbaar aannemersbedrijf gespecialiseerd in supermarktrenovaties. Wij streven naar kwaliteit en vakmanschap bij elk project dat wij uitvoeren. Onze flexibiliteit stelt ons in staat om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van onze klanten, terwijl onze aandacht voor detail ervoor zorgt dat zelfs de kleinste aspecten van het project worden verzorgd.

Bij H den Haan BV geloven we in een turn-key benadering. Dit betekent dat wij het volledige project, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering, op ons nemen. Ons ervaren team beheert alle fasen van het project met zorg en precisie, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke aspecten van jouw bedrijfsvoering.